AFLYST Efterskolernes Dag d. 27/9 er aflyst - kom på besøg istedet - Se mere her

Efterskolernes Dag d. 27/9 på Venø Efterskole

Kom til Efterskolernes Dag d. 27. september mellem klokken 13 og 17 og mærk den ægte efterskolestemning.

Kom og mærk den ægte efterskolestemning på en lille efterskole med fokus på fællesskab, nærvær og sammenhold.
Eleverne viser rundt på skolen, hvor du b.la. kan opleve vores 4 linjer:

• Surf & Sejlads
  • Friluftsliv
  • Kunstlinjen
  • Forfatterlinjen

Eleverne fortæller om et efterskoleophold, fællesskabet, oplevelserne og rejserne. Du kan få svar på alle dine spørgsmål, og en snak med skolens ansatte omkring dine muligheder.

Inden hjemturen udleverer vi en pose med lidt godt til turen.

Overfart med Venøfærgen er betalt denne dag, og turen tager kun 2 minutter 😊

Som følge af Covid-19 pandemien har skolen gjort sig følgende overvejelser om Efterskolernes Dag 2020:

-Vi tilrettelægger dagen ud fra vejledningerne fra sundhedsmyndighederne.

-Der vil så vidt muligt være rundvisning for familier enkeltvis.

-Vi henstiller til, at udelukkende kommende elever med interesse i et efterskoleophold på Venø Efterskole kommer på Efterskolernes Dag. Hver interesseret elev kan medbringe max 2 ledsagere.

-Ingen tilmelding: vi ønsker et flow i gæster og samler ikke en større gruppe til et oplæg.

-Overvej at besøge skolen på en af vores Åbent Hus dage i stedet for på Efterskolernes Dag.

-Der vil være håndsprit og fokus på rengøring. Men er du i særlige risikogruppe, anbefaler vi, at I booker en individuel rundvisning. Det kan I gøre på skolens hjemmeside.