Efterskolernes dag 26/9 klokken 13 - 17 - Se mere her

Efterskolernes Dag d. 26/9 2021 på Venø Efterskole

Kom til Efterskolernes Dag d. 26. september mellem klokken 13 og 17 og mærk den ægte efterskolestemning.

Kom og mærk den ægte efterskolestemning på en lille efterskole med fokus på fællesskab, nærvær og sammenhold.
Eleverne viser rundt på skolen, hvor du b.la. kan opleve vores 4 linjer:

• Surf & Sejlads
  • Friluftsliv
  • Kunstlinjen
  • Forfatterlinjen

Eleverne fortæller om et efterskoleophold, fællesskabet, oplevelserne og rejserne. Du kan få svar på alle dine spørgsmål, og en snak med skolens ansatte omkring dine muligheder.

Inden hjemturen er der en let servering.

Overfart med Venøfærgen er betalt denne dag, og turen tager kun 2 minutter 😊

Tilmelding til Efterskolernes Dag er ikke nødvendig

Ligesom i det øvrige samfund henstiller vi til, at man ikke møder op, hvis man har symptomer på Covid-19.

Har I ikke mulighed for at besøge os på Efterskolernes Dag, har I mulighed for at tilmelde jer et af vores Åbent hus arrangementer -> Link til tilmeldingen her

Vi oplever enorm stor efterspørgsel på at deltage i Åbent Hus, hvorfor der kun er få ledige pladser tilbage i 2021, men der vil komme flere muligheder i 2022.