HUSK Åbent Hus d. 10. november k.l 14-16 - se mere her

Venø Camp

Få en weekend med masser af aktivitet og oplevelser - tag på Venø Camp i efterårsferien, 9. til 11. oktober 2020

Går du i 7. 8. eller 9. klasse vil vi gerne se dig på Venø!
Hvert år i den første weekend i efterårferien holder vi Venø Camp – en weekend i højt tempo, hvor du kan prøve kræfter med vores linjer Surf & Sejlads, Natur & Friluftsliv, Forfatterlinjen eller Kunstlinjen.

Ved tilmelding vælger du en af vores 4 linjer, som du beskæftiger dig med på campen.
Du vælger også en aktivitet som et "ekstra valgfag" som du har i løbet af campen, og så er der ellers fuld fart på programmet fra fredag eftermiddag til søndag middag.

Du bor på værelse med de andre Camp-elever og prøver noget af alt det spændende, der foregår på Venø Efterskole. Om aftenen er der fælles-hygge med aktiviteter både ude og inde.

Oplev noget af hverdagen på en efterskole og find ud af, om Venø Efterskole er det rigtige valg for dig.

Du får en fantastisk oplevelse – og du må gerne tage en ven med!

Tidspunkt: 9 - 11 oktober i efterårsferien, ankomst fredag kl. 16.30 – søndag er forældrene velkommen med en færge kl. 11.30 til afslutning og en let frokost.

Pris: Venø Campen koster 400 kr. og opkræves kort før Camp start

Spørgsmål:
Ring til os på Tlf: 97 86 80 86 eller skriv en mail til info@venoe-efterskole.dk

Notice: Undefined index: insta_layout in /var/www/clients/client0/web132/web/wp-content/plugins/insta-gallery/includes/defaults.php on line 186

Notice: Undefined index: insta_layout in /var/www/clients/client0/web132/web/wp-content/plugins/insta-gallery/includes/defaults.php on line 195

Notice: Undefined index: insta_layout in /var/www/clients/client0/web132/web/wp-content/plugins/insta-gallery/includes/defaults.php on line 208