Tilmeld

dig som elev

klik her


Åbent hus

klik her

Køkkenet/kost på Venø Efterskole

I køkkenet producerer vi sunde, hjemmelavede måltider med fokus på smag og kvalitet. Vi serverer hver dag tre hovedmåltider og tre mellemmåltider, så du er fuld af energi til en travl efterskoledag.

Vi får kendte, nye og vegetariske retter, og vi har fokus på Klima-Køkkenet, hvor vi bestræber os på mindre madspild og reducering af CO2. Vi sørger for, at proteinindtaget stadig er dækkende.

Køkkentjans – en del af dit efterskoleophold
På Venø er Køkkentjans en del af dit efterskoleophold, og som personale i køkkenet glæder vi os til at byde dig velkommen. Du skal - sammen med os - være med til at tilberede sund og varieret kost til alle elever og personalet på Venø Efterskole.
Køkkentjansen deltager du i løbende gennem skoleåret.
Du hjælper til med at lave mad til mange mennesker, så du får indtryk af, hvordan maden hver dag bliver tilberedt til vores store familie på Venø Efterskole. Du tager også del i opvask og lettere rengøring.
Køkkenet er underlagt regler i henhold til Egenkontrol og Tilsyn. Du vil derfor også blive informeret om, hvorledes du skal forholde dig, når du hjælper i køkkenet.

Dagene er meget forskellige og vores mål er, at vi gerne vil give dig en faglig læring med herfra og lysten til at lave mad. Vi håber, du vil spørge nysgerrigt og deltage positivt i Køkkentjansen, og vi glæder os til at lære dig at kende
Vores motto er: Vi har det sjovt og det er hyggeligt at have køkkentjans.

Køkkenleder Trine Risom Madsen, koekken@venoe-efterskole.dk