HUSK besøgsdag søndag d. 8. september kl. 14-16 - se mere her

Tilmeld

dig som elev

klik her


Book en

rundvisning

klik her


Åbent hus

klik her

Optagelse og ledige pladser

Optagelse på Venø Efterskole

Kan du lide det, du ser på hjemmesiden, kan du tage kontakt til skolen, så du kan komme og besøge os – enten til Åbent hus eller på et aftalt besøg. Her kan du opleve skolen, møde lærere og elever og finde ud af, om Venø Efterskole er det rigtige valg for dig. Derefter tilmelder du dig skoleåret via hjemmesiden eller de optagelsespapirer, du har fået sammen med skolens folder – det er nu, du vælger dig ind på en linje.

I september forud for det næste skoleår, bliver du inviteret til optagelsessamtale på skolen, hvor vi bl.a. snakker om linjens indhold og dine interesser i de boglige tilbud. Herefter betales depositum, og du er formelt optaget på Venø Efterskole.
I april/maj forud for skoleårets begyndelse, bliver du inviteret til en orienteringsdag, hvor du møder de øvrige elever fra din årgang.

Er du i tvivl om hvilken linje, du skal vælge, kan du overveje at tilmelde dig Venø Camp hvor du får lov at prøve lidt af hverdagen på Venø Efterskole. Og vi vil naturligvis gerne vejlede dig – både når det gælder linjerne og valget af bogligt tilbud.

Økonomi

Prisen for at gå på efterskole afhænger af husstandsindkomst og antal søskende. På Efterskolernes Sekretariats hjemmeside kan du beregne prisen.
Prisen dækker hele opholdet inkl. færgekort til eleven og den årlige skitur. Der er egenbetaling på linjernes udlandsrejse på 2500 kr. (pris i skoleåret 2017/18). Der skal påregnes udgifter til f.eks. højskolesangbog, frivilligt indkøb af udstyr til linjer, skoletøj og elevbilleder samt enkelte valgfag som dykkerbevis og jagttegn.

Ledige pladser

Ønsker du at reservere plads eller tilmelde dig et skoleår på Venø Efterskole, kan du udfylde din tilmelding online herunder.
Vil du gerne optages nu, skal du kontakte kontoret på tlf. 97 86 80 86.

Vi kunne før jul melde om alt optaget til næste skoleår. Der er siden kommet et par frameldinger - vi har altså nu et par ledige pladser til skoleåret 2019/20.

Årgang Klasse Dreng Pige
19/20 9. Klasse Optaget / venteliste Optaget / venteliste
10. Klasse Optaget / venteliste En ledig plads - Kunst & Design
20/21 9. Klasse Ledige pladser Ledige pladser
10. klasse Ledige pladser Ledige pladser

Ledige pladser kan være betinget af linjevalg

Tilmelding

HVAD SKER DER ?

# VENØEFTERSKOLE