Besøg skolen - Se mere her


Tilmeld

dig som elev

klik her


Åbent hus

klik her

Hvorfor vælge Venø Efterskole?

At tage på Venø Efterskole er en afgørende beslutning, fordi du vælger noget til – du får noget mere og noget andet med dig end det, den traditionelle folkeskole kan give dig. Både fagligt, i udviklingen af dig selv som person og i forhold til dine fritidsinteresser.

Prøv din faglighed af

På Venø Efterskole har du muligheden for at arbejde med din faglighed og prøve dig selv af, fordi fagene kommer i spil på en ny måde.

Vi ser ud i verden og arbejder med problemstillinger, der er med til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du bliver mere bevidst om din egen faglighed og det, der interesserer dig. Det er rigtigt motiverende at få lov til at fordybe sig i fagene og blive udfordret af nye måder at arbejde på.

Uanset om du vælger at tage på Venø Efterskole i 9. eller i 10. klasse, vil du være klædt helt anderledes på, når du skal i gang med en ungdomsuddannelse.

Lev din fritidsinteresse ud

 

Venø Efterskole er din mulighed for at gøre dine fritidsinteresser til en daglig del af dit liv. Du møder andre elever og lærere, som brænder for det samme, som du gør. Det gør en kæmpe forskel, at du kan dyrke din passion som en del af din undervisning.

Vores lærere har gjort deres interesser til en levevej, og vi stiller store krav til lærernes kompetencer indenfor de enkelte linjer, så du bliver udfordret og udvikler dig – uanset om du er nybegynder og eller på et højt niveau.

Du skal bare have lyst til at prøve livet som surfer, aktivt friluftsmenneske, kunstner eller forfatter.

Få nye venskaber

Når du vælger Venø Efterskole, skal du have lyst til at udvikle dig – også personligt. Du starter på noget nyt og skal lære nye mennesker at kende.

Det kræver noget af dig – vigtigst er det, at du vil tage udfordringen op.

Du skal være interesseret i at opleve noget andet og prøve en helt anden hverdag.

Du er sammen med kammerater både i og efter skoletid, hvor I hygger jer på værelserne eller med aktiviteter udenfor.

I kommer tæt på hinanden, og det kommer der nye venskaber ud af, ofte for livet, og du bliver klogere på dig selv og det, der er vigtigt for dig.

En gang i livet – altid i hjertet

En tidligere elev fra Venø Efterskole satte engang ord på sit efterskoleophold: ÉN GANG I LIVET - ALTID I HJERTET.
Det fortæller meget om den særlige oplevelse, det er at gå på Venø Efterskole – og at det bedste, du får med dig, måske er noget, du slet ikke kender eller havde forestillet dig på forhånd.
Det opstår, fordi vi er en gruppe mennesker, som alle sammen brænder for noget og er optaget af at være lige præcis her på Venø.

Kom og besøg os! Så kan du møde elever og lærere, der kan fortælle dig meget mere om, hvad Venø Efterskole betyder for dem.

Kontakt skolen 

# VENØEFTERSKO