Besøg skolen til Åbent hus - Se mere her

Åbent hus på Venø Efterskole - Kom og besøg os!

Kom og mærk den ægte efterskolestemning på en lille efterskole med fokus på fællesskab, nærvær og sammenhold – her bliver du ikke væk i mængden.

Vi holder jævnligt besøgsdage, hvor du og din familie er velkommen til at komme forbi.

Har du brug for en personlig samtale eller en virtuel rundvisning, kan du kontakte skolen. Ring til vores kontor på 97 86 80 86, så finder vi i fællesskab en løsning, der passer til dig.

Kom og oplev en aktiv efterskole med super gode linje- og valgfag.
Her er højt til himlen og fantastisk natur.

Vi glæder os til at se dig!

Besøgsdage:

Vores elever er på vinterlejrskole i forbindelse med Efterskolernes Aften 2023. Her vil du kunne møde tidligere elever og ansatte. Ønsker du at mærke efterskolelivet med de nuværende elever i huset, foreslår vi, at du tilmelder dig åbent hus den 8. januar i stedet.

• Søndag d. 8. januar kl. 14.15 - 16.15. Tag færgen kl. 14.00 - færgebilletten er betalt.
  • EFTERSKOLERNES AFTEN d. 11. januar kl. 17.30-21.30. Ingen tilmelding.
  • Søndag d. 14. maj kl. 14.15 - 16.15. Tag færgen kl. 14.00 - færgebilletten er betalt.

Og husk - færgeturen tar' kun 2 minutter :0)

Program for besøgsdage:

Kaffe og fælles velkomst ved forstander Tage Jepsen.
Info om skolen – værdier, fag og hverdag.
Rundvisning.
Afsluttende spørgsmål og tak for besøget.

Tilmelding herunder - dato vises kun hvis der er ledige pladser!

Hvor mange deltager i?

Vi er interesseret i skoleåret

Vi er interesseret i linjefaget

Dato og tidsrum