Kom og besøg skolen - Se mere her

Åbent hus på Venø Efterskole - Kom og besøg os!

Kom og mærk den ægte efterskolestemning på en lille efterskole med fokus på fællesskab, nærvær og sammenhold – her bliver du ikke væk i mængden.

Vi holder jævnligt besøgsdage, hvor du og din familie er velkommen til at komme forbi.

Under den nuværende nedlukning, er vores Åbent Hus arrangementer aflyst - indtil videre indtil den 1/5-2021.

Har du brug for en personlig samtale eller en virtuel rundvisning, kan du kontakte skolen. Ring til vores kontor på 97 86 80 86, så finder vi i fællesskab en løsning, der passer til dig.

Efter den 1/5 2021 vil vi fortsat grundet COVID-19 være nødsaget til kun at tillade et begrænset antal deltagere til vores Åbent Hus dage. Tilmelding gælder derfor til et bestemt tidspunkt i løbet af eftermiddagen.

Tilmeldingen gælder desuden så vidt muligt kun for 1 kommende elev og 1 forælder. Vi ved det ikke er optimalt for alle.

Har I brug for at komme mere end 1 forælder, er I meget velkomne til at kontakte os. Det samme gælder hvis du hellere vil besøge os på et andet tidspunkt. Ring til vores kontor på 97 86 80 86 og aftale et besøg.

Kom og oplev en aktiv efterskole med super gode linje- og valgfag.
Her er højt til himlen og fantastisk natur.

Vi glæder os til at se dig!

Besøgsdage:

• Søndag d. 13. juni kl. 12.15, 13.15, 14.15 eller 15.15 - Mød ikke op i god tid;-)
  • Søndag d. 5. september kl. 12.15, 13.15, 14.15 eller 15.15 - Mød ikke op i god tid;-)
  • Søndag den 26. september - Efterskolernes dag kl. 13.00-17.00. Ingen tilmelding - færgebilletten er betalt.
  • Søndag d. 7. november kl. 12.15, 13.15, 14.15 eller 15.15 - Mød ikke op i god tid;-)
  • Søndag d. 5. december kl. 12.15, 13.15, 14.15 eller 15.15 - Mød ikke op i god tid;-)

Og husk - færgeturen tar' kun 2 minutter :0)

Program for besøgsdage:

Kaffe og fælles velkomst ved forstander Tage Jepsen.
Info om skolen – værdier, fag og hverdag.
Rundvisning.
Afsluttende spørgsmål og tak for besøget.
Varighed for besøg cirka 1 time

Tilmelding herunder - dato vises kun hvis der er ledige pladser!

Hvor mange deltager i?

Vi er interesseret i skoleåret

Vi er interesseret i linjefaget

Dato og tidsrum