Åbent Hus med rundvisninger 26/8 - se mere her

Uddannelsevejledning

- Vi hjælper dig med dit uddannelsesvalg

På Venø Efterskole modtager alle elever uddannelsesvejledning.

Vi vægter højt, at du får flere personlige samtaler i løbet af skoleåret, så du sammen med dine forældre får et godt grundlag, for at tage stilling til dit uddannelsesvalg.

Uddannelsesaktiviteter

Gennem flere forskellige uddannelsesaktiviteter, vil vi give dig viden om de forskellige ungdomsuddannelser.

Du vil bl.a. deltage i:

• Ung til Ung aften, hvor tidligere elever kommer og fortæller om deres uddannelse.
  • Brobygning til 2 ungdomsuddannelser.
  • En uges fordybelse i netop dine tanker om dit fremtidige jobvalg.
  • Fælles information om uddannelsernes opbygning og indhold.

Uddannelsesvejlederne

Vores 2 uddannelsesvejledere er også lærere på skolen, så de er nemme at få fat i, for både dig og dine forældre, og er altid klar til at tage en snak om uddannelse.

I forbindelse med arrangementer på skolen, vil vores vejledere også give dine forældre information om ungdomsuddannelserne og ansøgningsforløbet.

Når det endelige uddannelsesvalg skal foretages og ansøgningerne skal udfyldes, inviterer vi dine forældre til en Uddannelsesaften, hvor vores vejledere står til rådighed med hjælp til alt det praktiske, og hjælper med de sidste afklarende spørgsmål.

Vejleder
Line Bak