HUSK Åbent Hus d. 10. november k.l 14-16 - se mere her

Tilmeld

dig som elev

klik her


Book en

rundvisning

klik her


Åbent hus

klik her

Efterskoleår med Klatring som valgfag

I valgfaget Klatring kommer du mere bogstaveligt end noget andet sted til at prøve kræfter med naturen og dens eviggyldige love.

Vi lægger du arm med træernes stammer og grene og fletter fingre med klatrevæggens greb og fremspring. I respektfuld leg med landskabets indbydende former og for at udfordre os selv ud over det sædvanlige.

Vi klatrer både på skolens, nye, store, specialdesignede klatrevæg i hallen og i Venøs skrænter og træer, som naturen har tegnet, og som derfor er så forskelligartede og uforudsigelige, at de rummer uendelige variationsmuligheder.

Du vil lære basale og avancerede klatreteknikker og få kendskab til udstyr og redskaber, der sikrere og mere fremkommeligt hjælper dig på vej til nye højder. At mestre klatrekunsten udvider følelsen af selvstændighed og bevægelsesfrihed i naturen, men en klatrer er jo langt fra altid alene.

Klatring kræver ofte veludviklede samarbejdsevner og du vil derfor også lære klatrings- og sikringsteknikker, der gør, at du kan hjælpe dem, du klatrer med, trygt til tops. For en udsigt bliver nu engang større, når den deles.

 

HVAD SKER DER ?


Notice: Undefined index: insta_layout in /var/www/clients/client0/web132/web/wp-content/plugins/insta-gallery/includes/defaults.php on line 186

Notice: Undefined index: insta_layout in /var/www/clients/client0/web132/web/wp-content/plugins/insta-gallery/includes/defaults.php on line 195

Notice: Undefined index: insta_layout in /var/www/clients/client0/web132/web/wp-content/plugins/insta-gallery/includes/defaults.php on line 208

# VENØEFTERSKOLE